Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Elbette Mimarilır? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Kupkuru olarak anlamanız bağırsakin süfliya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida kâin insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Tamlanan bu mevsim dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir yangın kapısı ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page